Thursday, March 31, 2011

Contest Photoshoot Percuma by Faridism Photography

 
Kenapa aku perlu menang n dipilih tok contest ni??
hurmmm..aku nk menang coz aku rse aku x prnah berpeluang ade portfolio sndirik..
aku xpernah diPHOTOGRAPHY atau berPHOTOGRAPHY yg btol2 ade tema..
slame ni aku juz brgambar suke2..
nk kata nsem xde la kan..
tp at least aku nk ade 1 portfolio..
1 seumur edup pn jd la..
at least aku ade kenangan yg manis ble aku da senja nnti...
hehehe..


ble aku dpt taw yg FARIDISM ade anjurkan contest ni..
aku rase nk cuba nasib..
even aku taw pluang nk menang amatlah tipis..
tp rasa ingin mncuba nasib tu membuak2..
aku tak aspect pn akan menang..
tp kalau menang aku memang nk sgt bergambar bertemakan RAY OF LIGHT..
 
 
sape yg menang sume terserah kat FARIDISM..
full stop..:D
3 orang yg akan di tag


Sunday, March 13, 2011

Wednesday, March 9, 2011

??????????????

Rase Bersalah...
Aku bodoh ke???
Bodoh ke ape yg aku wat tu??
Salah ke pe yg aku wat tu??
Aku btol2 xtau...
Nape ek??

Sunday, March 6, 2011

OUR MEMORY PHOTO CONTEST

TADAAAAAAA!!!!!!!
Hehehehe...
Apa ini??
bace la title..
xkn xreti bace..
hahahaha...


contest ni telah di tag oleh INI GADIS kepada aku...
aku pn xtaw nk letak pic pe..
hehehehe...
tp join gak la...
penganjur contest ni yg sebenar benarnye adelah BELIAU..
nk taw ngan lbey lanjut sila lah jump to her blog..:)

Cari punye cari..
godek punye godek...
selongkar punye selongkar..
pilih punye pilih..
Last2 aku choose dis picture..:D



asal aku pilih pic ni???
hehehe..
bg aku ni la da best moment ngan membe2 aku kt SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN TAMAN TASIK..
before aku brpindah skola..:(
ini jam kt PUSAT SAINS NEGARA...
bapak function nye time ni...
ekot suke ati je nk g mne..
cikgu ade pn pon wat ade xde je...
ikot kpale masing2..:D
n yg dalam pic ni la...
ade yg salu lpk huha huha sme2 ag..
n ade gak yg aku da lme gler babeng x jmpe...
ntah zaman ble nk jmpe aku pn xtaw..
huhuhu..

TAG????
urrmmmmmmmmm...???


hehehehe...(mintak2 la menang..hahaha)

Saturday, March 5, 2011

NeLaYaN UnIk

Nelayan yg berasal dari Kathaluwa, Sri Lanka lbey kurang kol 6 pagi dorang sume da ade kt posisi masing2..
Posisi pe??
sampan??
bukan........
dorg akan hanya brpijak kt tiang yg tnggi nye lbey kurang 2 meter tinggi..
Tangkapan hari tu la yg akan tentukan ade ke x makanan untuk malam 2....
Pe yg aku baca la kn...
tradisi dorg ni da start sejak perang dunia II lagi...




Asal dorang x mancing or tangkap ikan gune jala?????
dis is because....
dorg ckp..
klu gune jala ikan akan lbey alert...
dan ikan akan lbey cepat lari..
hehehehe...
tapi pape pn dorg mmg UNIK!!!:D


Friday, March 4, 2011

Aku Minat Hindustan

Memang dari kecik..
nk ckp pe ckp la..
ade aku kesah??
huhuhuhuhuhuhuhu..:D

Tuesday, March 1, 2011

HEY GUYZ.....

u know what???
aku rindu kan team futsal aku yg dulu..
yg mase mule2 kite start men futsal form 3...
remember that???
lpas PMR.....
aku ngan EKIN tnye ckgu nasar jd ke x futsal aritu...
time tu kite x prepare pape pn ag...
dpt je taw ade futsal...
masing2 blk umah tukar baju...
hahahahahaha...
FARID blk umah aku..
pnjam tracksuit...;)
x training x ape alih2 dpt masok final....
mmg aku suke bile tringat balik..
aku rindu gler team aku yg dulu...
then start je lps tu kite mule serius men futsal...
1st tournament yg kte masok KOSMO XFRESH....
aku caye korg still bley ingat bnde 2...;)
tp time tu team kite len2..
EMAN bwk team die...
time tu AZAN sakit **n**t...
ckit pn xdpt men..
aku ngaku aku agak hampa time tu coz kite xde sharpshooter..
baju pn azan x dpt coz ade org tibai..
tp lps je pd tu kite mule buat team yg btol2 bley dikatekn mantap...
PLEASE....
aku nk men ngan korg blk...
skali pn jd la...
aku nga sakit skang ni....
aku sakit bersin tutup mata..
hahahaha..
come on guyz....
mne TEAMMATE aku yg dlu????

*****************************************************
KHAIRUL FIKRI RAZIN BIN ABU SAMAH - ko mmg striker kitorg yg paling mantap..;)
MUHAMMAD NORAZAN BIN OTHMAN - ko mmg sharpshooter..aku paling goyang ngan ko nye bola...kne bley sembelit..;)
ASHRAF BIN AZMI - dulu ko start ngan men keeper..ko keeper mmg cekap abis..aku pn nyirap kadang2..hahaha..pastu ko start plak men defend..ko mmg trbek dalam mark org..mmg xlps la...;)
AIMAN BIN TASLIM - ko kecik..mmg sedap mnyelit..n ko lg bnyk score dari aku..skill pusing2 ko mmg yg paling terbaek..;)
OSMAN AFFAN BIN BASRI - ko brmule dgn defend..ko mmg bet dentum kitorg..dan skarang ko adalah keeper terulung kitorg..;)
FARID SAFAR SAMAN - ko sgt skillfull..aku suke care ko men..n through ball ko sgt cantik..ko bnyk assist untuk gol..;)
ZULHUSMEY BIN BADREY - ko mmg laju..pelesit habis..aku pn pancit kejar ko..mne posisi pn ko bley men..ko mmg da best..;)
FIRDAUS BIN ZUBIR - aku bngge gler ngan ko..ko mmg improve gler..shoot pn lg kaw pade aku skang..;)
*****************************************************
PLEASE GUYS...kite men balik jom...skali je aku mintak..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...