Thursday, March 31, 2011

Contest Photoshoot Percuma by Faridism Photography

 
Kenapa aku perlu menang n dipilih tok contest ni??
hurmmm..aku nk menang coz aku rse aku x prnah berpeluang ade portfolio sndirik..
aku xpernah diPHOTOGRAPHY atau berPHOTOGRAPHY yg btol2 ade tema..
slame ni aku juz brgambar suke2..
nk kata nsem xde la kan..
tp at least aku nk ade 1 portfolio..
1 seumur edup pn jd la..
at least aku ade kenangan yg manis ble aku da senja nnti...
hehehe..


ble aku dpt taw yg FARIDISM ade anjurkan contest ni..
aku rase nk cuba nasib..
even aku taw pluang nk menang amatlah tipis..
tp rasa ingin mncuba nasib tu membuak2..
aku tak aspect pn akan menang..
tp kalau menang aku memang nk sgt bergambar bertemakan RAY OF LIGHT..
 
 
sape yg menang sume terserah kat FARIDISM..
full stop..:D
3 orang yg akan di tag


3 comments:

Eien Mohmad said...

wahh! bg topek, mcm beshh. Eien pun tak pernah kodd join2 benda mcm nehh ):

Silent Thinker said...

join jugak..
gudluck yer!

el-janna said...

waaaaaa gud luckkkkkkk
sye pon join jgkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...